Siap digawe

SOFTWARE RENTAL KANGGO NGANGGO WANGGO INGGRIS BISAN PENTING VEHIKEL INI!

Solusi teknologi sing cepet kanthi yakin kanggo nyedhiyakake latar mburi kuwat kanggo bisnis sampeyan. Sampeyan mung kudu ngurus yaiku eksekusi.

VIEW DEMO TALK TO US liwat. MESENGER

Uga priksa kita LABS & UBER CLONE

App Android

Kita app Android Native bertujuan kanggo menehi pengalaman sewa paling apik kanggo pelanggan ing piranti seluler. Sugeng pelanggan!

ADMIN PANEL

Panel Admin sing kuat lan ekstensif kanggo ngatur kabeh pungkasan suite (Saka manajemen vendor menyang Manajemen Hasil)

PANEL VENDOR

Panel vendor sing kuwat kanggo kabeh vendor Mobil sampeyan bisa ngunggah mobil. Nduwe kabeh babagan supaya bisa ngatur kanthi otomatis.

API DRIVEN

Kabeh ing kene didorong API. Kaya platform Facebook, pangembang bisa mbangun modul kanggo bisnis sampeyan liwat. API sing kuwat iki.

Car rental software

Penjadwal sewaan mobil rampung kaya sadurunge!

Jadwal sing wis ditindakake kanthi bener, Kita wis ngliwati jarak ekstra supaya pangguna gawe jadwal saben jam. Sing bisa disesuaikan kanggo mudhun menyang menit.

Ora preduli apa model bisnis sewa sampeyan, piranti lunak Car Rental kita ing kene kanggo menehi kompetisi luwih dhisik.

VIEW DEMO TALK TO US liwat. MESENGER

IOS, Aplikasi Android kanggo Pelanggan & Pemandu sampeyan.

Dashboard Corporate Canggih kanggo para pemilik Fleet kanggo ngatur bisnis.

Panel Admin Aman & Kuat kanggo Sampeyan ngatur kabeh platform.

Pangguna bisa mbayar nggunakake Kartu Kredit, Paypal & Cryptocurrency

Car rental software

150+

Kustomisasi

1344+

Jam Pembangunan

400+

Kopi digawe

90+

Sugeng Pelanggan

Mangkene sawetara

A sawetara app powered by teknologi

Kuwasa liyane

CIRI

Jadwal

Mesin jadwal rock sing kuat, sing ngatur kabeh jadwal panjaluk sing dijaluk para pelanggan kanthi cepet.

Manajemen Hasil

Sistem manajemen pendapatan terintegrasi, nyadarke saham driver lan bagean sampeyan kanthi efisien. Sampeyan ora kudu dobel karo buku akun

Gapura pembayaran Integrasi

Nampa pembayaran kanthi yakin saka pemroses pembayaran ndhuwur ing app sampeyan, sing kudu ditindakake yaiku, ngatur lan lali, bisa digunakake.

Manajemen Sewa Mobil Multi-Operator

Gunakake Operator liyane ing wilayah sampeyan kanggo nggunakake platform sampeyan nalika mbukak kesempatan penghasilan anyar. Tanduran bebarengan

Manajemen Musuhan

Sijine kapentingan pelanggan ing ngarep sampeyan. Ngalahake musuhan lan umpan balik babagan lelungan tartamtu supaya luwih apik layanan sampeyan.

Panel Operator

Panel kontrol kanggo operator kanggo ngatur mobil, entuk rincian hasil lan nanggapi tanggapan.

kene layanan

Kita uga nawarake

Modul Panjaluk Mobil

Pangguna sampeyan bisa njaluk mobil sing ora ditemoni. Panjaluk kasebut bakal dilaporake menyang para vendor kanthi cepet.

Advanced Analytics

Analytics sing nuduhake pira mobil sing disewa saben dinten, saben jam lan ing wilayah kasebut. Data dilatih mudhun, secara harfiah ing pucuk driji.

Adhedhasar lokasi

Listing operator lokasi lokasi kanggo menehi layanan pelanggan sing luwih cepet lan pengalaman sing luwih apik.

Ngobrol & Telpon

Kemampuan pangguna sampeyan nggawe obrolan karo vendor sawise pesenan rampung.

ngoleki sing luwih njlimet

Nggoleki yaiku bengok-bengok ing sistem Rental Car, para pelanggan mung kudu menehi katrangan ing ngendi dheweke lan kabeh pilihan sing paling apik sing kasedhiya kanggo kabeh.

Sistem dompet

Sistem Dompet sing trendi lan kuat kanggo pangguna supaya sampeyan mbukak kanthi awis. Pembayaran bisa digawe kanthi otomatis.

Temokake piranti lunak Sewa mobil sing menarik?

langkah prasaja saka

proses makarya kita

Car rental software
Manajemen Fleet

Duwe armada sing gedhe kanggo ngatur? Ora ana masalah, sampeyan bisa nambah mobil luwih gampang menyang armada.

LAMPIRAN KECAP

Gampang proses audit kanthi langsung ngekspor data penjualan menyang buku cepet

Integrasi Force Force

Yen sampeyan nggunakake salesforce lan pengin cara kanggo ngekspor data sales lan data analytics penting liyane kanggo ngerti lan prédhiksi tumindak, integrasi kita bisa mbantu.

Ing diagnosa Papan

Ing data Board Diagnostik bisa mbantu ngerti status saben mobil ing armada sampeyan, Apa cara sing luwih apik nalika sampeyan bisa ndeleng kabeh data ing sak panggonan?

Bitcoin

Bitcoin minangka cara sing bakal teka, tampa pambayaran Bitcoin lan wenehi cara anyar kanggo panggunaan panggunaan.

Dompet

Ayo Wong mbayar dhuwit sadurunge menyang dompet, mula ora kudu ngetik rincian kertu kredit.

Angularjs

100%

NODEJS

100%

NATIVE APPS

100%

ANGULARJS

Android

iOS

NodeJS

Pitakonan? Nembak mail menyang: rental@smart-car.tech

sawetara inspirasi

apa sing dikandhakake para klien

Aplikasi Teksi Saiki dadi tujuane. Wis ngatur kue kabeh fitur kontemporer sing digunakake aplikasi taksi lan liya-liyane. Aku bungah yen kita duwe pilihan kanggo tuku skrip; slamet aku.

Aku dadi wirausaha enom lan golek golong sing bisa nggedhekake bisnis taksi bapakku. Aplikasi Teksi Saiki yakin tenan nalika awal lan saiki sawise nggunakake, aku bisa ngucapake kanthi yakin manawa aku wis milih pilihan.

Sekang FAQ

Sistem Sewa Mobil bisa ngidini sapa nambah set mobil utawa armada supaya bisa menehi pelanggan supaya bisa ditrapake. Iki kasedhiya ing web, android lan iOS.

Ya, kita wis nggabungake dompet sing dipasang ing sistem pembayaran sampeyan. Dadi pelanggan bisa nggawe dhuwit menyang dompet lan numpak.

Ayo operator liyane ing kutha utawa ing endi wae ing donya ndhaptar dhaptar ing platform sampeyan.                              Mbukak saluran anyar kanggo ngasilake.

Car rental software

Ayo menyang tutul karo kita

info@smart-car.tech

Contact: 080- 65653510, 65655615 ,+1 281 899 0454


Hubungi kita ing Facebook
-or-  Twitter