Uber Clone script
Uber Clone script

SKRIP CLONE UBER,
UBER GAMPANG.

BISNIS SIAP.

Ngluncurake Siap RIDE-HAILING Aplikasi.

Uber Clone script Mesthi duwe aksesoris kanggo App sampeyan.

Babagan Smartcar

Ngomong Halo menyang Nikola dening Smart Car. Bukak lan aplikasi taksi dhewe tanpa kuwatir babagan teknologi. Ninggalake kode kasebut kanggo kita, kita duwe aplikasi web lan mobile sing super lancar sing nindakake kabeh sing dikarepake saka agregator taksi utama. Lan yen sampeyan butuh lonceng lan bisu, kita bakal seneng ngatur kanggo sampeyan.
Penumpang App   pembalap app

Uber Clone script

Fitur

Uber Clone script

Mobil nyetir dhewe siap!

Mobil nyopir dhewe kasedhiya kanggo panggunaan komersial ing taun 2018. Saben merek lagi mbukak kendharaan dhewe (Fiat, BMW, Volkswagen, GM lan sapanunggalane) Nalika sampeyan tetep nambah mobil tanpa driver kanggo bisnis liyane, sampeyan bisa ngatur kabeh armada kasebut Sawijining aplikasi.
Uber Clone script  Perusahaan mobil otonom ndhuwur

Uber Clone script

Panel Admin sing ekstensif

Panel Admin sing rinci kanggo saben kategori bisnis priksa manawa sampeyan ngontrol kabeh aspek pengalaman pelanggan lan panyedhiya layanan. Priksa Demo Admin Uber kita.

Uber Clone script

Ngawasi wektu nyata Nggunakake Peta

Lacak pelanggan lan taksi kanthi nyata kanthi nggunakake pelacakan peta nyata-wektu kanthi lancar. Iki mesthi bakal ngilangi telpon lan kebingungan sing ora perlu. Ora ana skrip Klone UBER liyane sing nggunakake pelacak kaya sing ditindakake.

Uber Clone script

Kuat

Panel admin Nikola digawe khusus kanggo bisnis taksi lan ayo sampeyan ngontrol pengalaman pelanggan nganti maksimal. Kabeh sing dibutuhake yaiku persiyapan sapisan lan sampeyan lagi ing mode otomatis. Aplikasi Klone Uber njamin pengiriman taxis sing dioptimalake, nglumpukake ongkos tambang, nyebarake biaya driver, lan nggawe komisi menyang akun PayPal.

Uber Clone script

Piranti IOT Kontrol Total

Tulisan Klone Uber iki dilengkapi piranti OBD sing diarani Trip Land. Potongan hardware prasaja iki lenggah ing mobil sampeyan lan komunikasi karo app kanggo menehi trek nyata-wektu. Apa maneh, menehi lokasi luwih saka lokasi, malah nuduhake konsumsi bahan bakar lan kabiasaan nyopir. Ora luwih kuwatir babagan penyalahgunaan driver utawa safety penumpang Sinau luwih lengkap

Uber Clone script

Ekonomi lan Kualitas Tinggi

Take advantage of a fully white-labelled, economical and top-notch native iOS/Android Uber clone app. Keuntungan saka iOS / aplikasi Uber Clone sing dilisensi, ekonomi lan sampurna. Kabeh kasebut kanthi rega sing luar biasa ekonomi, lan ora suwe proses nggayuh piranti lunak khusus..

Uber Clone script

Masa depan siap

Tim kita terus ningkat, lan sampeyan bisa nyana skrip Uber Clone sing luwih apik nalika kita maju. Mobil otomatis luwih cedhak tinimbang sing sampeyan pikirake, lan Lab kita nggawe manawa sampeyan duwe akses menyang teknologi terobosan iki minangka nalika undang-undang lan pasar wis siyap.  Dolan maring Lab kita

Uber Clone script

Dompet Smart

Saben solusi online dina iki kudu Dompet. Dadi, kita wis nggabungake Smart Wallet ing Nikola kanthi cepet. Pangguna sampeyan bisa nyimpen dhuwit ing Dompet lan dhuwit bakal dikurangi. Sampeyan entuk Dashboard sing luar biasa kanggo ngatur Dompet kabeh app sampeyan. Sampeyan bisa langsung mriksa kabeh Transaksi lan uga nambah kredit kanggo pangguna apa wae.

Changelog

Change log categories are as follows :

  • Added : added new features in the application.
  • Removed : removed any existing feature from the application.
  • Changed : Changes made in an existing features.
  • Fixed : issues (or any bugs) fixed.

Version 1.0

Version status : Beta Released

Release Date : 05 Nov 2018

Added:

  • Try & Catch method added to all functions
  • Push Notification job added
  • Pages (Static Pages)
  • Settings
  • Admin control
  • Added easy redirection Links to modules
  • Status - APPROVED/DECLINED Status change for all modules
  • Flow Changes - On Module creation redirect to view page of Module.

Removed

No features removed.

Fixed

Create Request - Exception handled with fixes

Changed:

  • Code optimized
  • Coding structure changed
  • Modules File Structure
  • Separate Constants Declaration File. Along with new valid constants declaration.
  • Modules Routes changes - URLs, naming are changed
  • Requests History parameters changes
  • Requests view - UI Changes and added all information
  • Breadcrumb - Icon Changes, Module navigation with redirection link
  • Side Bar - Modules segregation, Icon changes
  • Tables

    • All Modules Table Structure Changed
    • Pop-up added for Module self explanation.(EX: What is this).
    • Actions - Added Actions Create, View, Delete, Edit, Decline along with existing actions.
    • For Accounts[Passengers,Driver,Call Center Manager, Corporate] - Is account verified detail added
  • Module View

    • View Page UI Changes.
    • Added Actions Create, View, Delete, Edit, Decline Along with existing actions
    • Added Module Analytics. (EX: Passenger - Total Requests, Completed Requests, Canceled Requests count).
    • Module Details - Module details are updated Along with existing.
  • Confirmations - Added confirmation messages for module delete, decline, Reset password .

Nikola Smart Car Features SEE IT IN ACTION

Change log categories are as follows :

  • Added : added new features in the application.
  • Removed : removed any existing feature from the application.
  • Changed : Changes made in an existing features.
  • Fixed : issues (or any bugs) fixed.

Version 1.0

Version status : Beta Released

Release Date : 05 Nov 2018

Added:

  • Try & Catch method added to all functions
  • Push Notification job added
  • Status - APPROVED/DECLINED Status change for all modules.
  • Added easy redirection Links to modules.

Removed

No features removed.

Fixed

Create Request - Exception handled with fixes

Changed:

  • Code optimized
  • Coding structure changed
  • Requests History parameters changes
  • Requests view - UI Changes and added all information's
  • UI Changes

    • DashBoard UI changed.
    • Breadcrumb - Icon Changes, Module navigation with redirection link.
    • Tables -All Modules Table Structure Changed.
  • Modules File Structure Changed
  • Modules Routes changes - URLs, namings are changed
  • Module View

    • View Page UI Changes.
    • Added Actions Create, View, Delete, Edit, Decline Along with existing actions
    • Added Module Analytics. (EX: Passenger - Total Requests, Completed Requests, Canceled Requests count).
    • Module Details - Module details are updated Along with existing.
  • Confirmations - Added confirmation messages for module delete, decline, Reset password .

Nikola Smart Car Features SEE IT IN ACTION

Change log categories are as follows :

  • Added : added new features in the application.
  • Removed : removed any existing feature from the application.
  • Changed : Changes made in an existing features.
  • Fixed : issues (or any bugs) fixed.

Version 1.0

Version status : Beta Released

Release Date : 05 Nov 2018

Added:

  • General validation structure
  • Code structure changes
  • Proper variable names and exception handle added
  • Common Response Structure added
  • Push notification job queue added
  • Referral code api added
  • Requests → Added action status (request_btn_status) - to handle the ongoing actions through api’s
  • Requests → History → Added status text and status
  • Added constants for all static things
  • Used boot function to update the unique ID and default values for common columns
  • Error exception → slack notification added
  • Added Email verification process
  • Request payments - added detailed informations

Changed:

  • Response JSON structure changed
  • Code optimised
  • Document management api’s changed (Provider)
  • Invoice data format changed
  • Chat system api’s changed
  • Dashboard API response changed ( Provider)
  • Email + Push Notification structure changes and added in queue

Removed

No features removed.

Fixed

Create Request - Exception handled with fixes

Nikola Smart Car Features SEE IT IN ACTION

Change log categories are as follows :

  • Added : added new features in the application.
  • Removed : removed any existing feature from the application.
  • Changed : Changes made in an existing features.
  • Fixed : issues (or any bugs) fixed.

Version 1.0 (Unreleased)

Version status : Beta Released

Release Date : 05 Nov 2018

Added:

  • Retrofit.
  • API Error codes and error code handling is changed globally.
  • Integrated ButterKnife.
  • Geocoder
  • Handling permissions made easier
  • Implementing Dialog fragments (Possible places)
  • Scheduled requests - single page was been added.
  • Rental Scheduled requests - single page.
  • Lottie for animation.
  • Profile added firstname and last name edit fields.
  • Changed the profile number edit flow → OTP verfications screen → Update profile.
  • Code structure - MVC
  • Created New firebase app.
  • Improved code reliability

Changed:

  • Release apk generation for both 64 bit and 32 bit.
  • History list UI and api integrations.
  • Scheduled rides UI and api integrations.
  • Login, SignUp.
  • Profile ui and feilds changed.
  • Geocoding → changed all related api calls to geocoder.
  • All API’s changed for volley to retrofit.
  • Chat scoket connections fully changed.

Removed

  • Removed Earning screen and integrated new.
  • Removed the login, signup and otp screens
  • Volley methods
  • Unwanted codes.
  • Multiple functions declarations.

Fixed

The whole app was changed and all related issues were fixed.

Nikola Smart Car Features SEE IT IN ACTION

Change log categories are as follows :

  • Added : added new features in the application.
  • Removed : removed any existing feature from the application.
  • Changed : Changes made in an existing features.
  • Fixed : issues (or any bugs) fixed.

Version 1.0

Version status : Not Released

Release Date :

Added:

  • Fabric
  • Timezone
  • Image Compression and Resize in profile.

Fixed

  • Crashes
  • Bug fixes

Changed:

  • Removed the API file and added all to common file
  • Folder structure
  • Added more necessary things from constants
  • Chat using Socket IO
  • UI changes in pages
  • Changes in the basic architecture
  • Changed to more convenient form of MVC
  • Replaced all the static Identifiers used in with dynamic from constants.

Removed

  • Unwanted codes
  • Unwanted seque
  • Unwanted Pods
  • Unwanted codes.
  • removed unwanted icons
  • No features removed

Nikola Smart Car Features SEE IT IN ACTION

SmartCar video demonstrate

Langkah 1: Nonto video DEMO sing menarik iki

Langkah 2: Gulung mudhun & Coba Tangan ing DEMO

Urip Demo

App pangguna Smart-Car

Applikasi Android Applikasi IOS

Jeneng pangguna: rickypant@gmail.com

Sandi: 12345

Panel Admin Smart-Car

Admin Panel

Jeneng pangguna: admin@smart-car.tech

Sandi: 123456

Applikasi Supir

Android App ios App

Jeneng pangguna: johndaviz@gmail.com

Sandi: 12345

Proses Dhukungan

BRAINSTORM

Uber Clone script

Sawise sak tenanan sampeyan, ahli-ahli kita bakal nggawe brainstorm kanggo sampeyan supaya bisa ngupayakake ide sampeyan. Sampeyan nggawa konsep bisnis lan kita bakal mbentuk sampeyan lan nggawe solusi mburi kanggo pelanggan, uga saka bisnis, uga sudut pandang teknologi.

TEKNOLOGI

Uber Clone script

Kita ngurus teknologi wiwit wiwitan rampung - nganti rampung lan mlaku lan urip ing Toko App. Tech minangka agen naleni sing nggabungake kabeh, lan kita mesthekake kanthi tetep. Pelanggan, produk, driver, mobil sampeyan - rapi karo Interface Panganggo intuisi kanggo para pelanggan uga pembalap.

MARKETING

Uber Clone script

Uga mbantu sampeyan babagan usaha pemasaran. Pemasaran modern akeh babagan teknologi kayata babagan pemasaran. Lan matur nuwun, kita entuk bagian teknologi dadi akeh. Usaha pemasaran kita kalebu macem-macem email, kanggo bot emailer sing kompleks sing bisa mbantu sampeyan nindakake tugas kabeh departemen pemasaran.

GAMPANG

Uber Clone script

Kanthi sabar lan terus-terusan, sampeyan bakal numpak gelombang teknologi paling gedhe ing jaman saiki lan menehi akeh babagan teknologi sing bisa ditindakake kanthi nyata wiwit revolusi industri.

Pitakonan? Pilih email menyang: info@smart-car.tech

Aku bakal Rekomendasi Highly Prevue kanggo sapa wae, adhedhasar karya sing dhuwur kanggo aku.
Cukup, wong Michael Howard dikirim sampeyan."
- Michael Howard, CEO, cornerswap

Ngrameke 900+ Pelanggan sing Seneng!

100% Garansi mbalekaken.

Rencana StartUp

Piranti lunak lengkap

Hosted Model

Bakul Saben wulan

Ultimate

Fitur canggih kanggo skala bisnis

Regane Term

999  

(Bakal nambah ing 7 Dina)

Coba GRATIS Coba GRATIS
Instalasi icon
Dokumentasi

Persiyapan (Persiyapan server, Pangowongan App App)

icon
Konsultasi marketing icon icon
Konsultasi PR lan News (Sinau Liyane) icon icon
Mungkasi kanggo mungkasi konsultasi strategi offline icon icon
Analisis Pasar icon icon
Fitur
IOS App Native kanggo Pembalap lan Rider Uber Clone script Uber Clone script Uber Clone script
App Android Native kanggo Pembalap lan Rider Uber Clone script Uber Clone script Uber Clone script
Situs web Pungkasan Responsif Ponsel
Fasilitas Pendaptaran Sopir
Verifikasi OTP kanggo Panganggo Anyar
Mripat Allah - Nelusuri GPS Wektu Nyata
Book Ride Cepet Uber Clone script
Book mengko Yen Dispatch Uber Clone script
Integrasi Google Map
Prakiraan Tambang otomatis & Kalkulasi
Gerbang Pembayaran Stripe
Kabar In-app kanggo Rider lan Driver
Ditampa / Nolak Panjaluk Trip
Opsi Nelpon Rider
Book Ride kanthi tujuan
Ngobrol antarane Rider lan Pangguna
Live Car Tracking kaya ing UBER
Layar Potret Animasi
Paket Nyewa Paket Sewa Jam Uber Clone script
Manajemen Bandara Bandara Uber Clone script
Feature Code Promo
Rincian Sejarah Trip
Ride Sejarah Ride
Rugi Tundha Terperinci
Deleng lan Rating kanggo Rider lan Driver
Panel Admin Friendly pangguna kanthi hak istimewa Uber Clone script
Manajemen Komisi Komisi Gampang ing Admin
Cithakan Email
Situs web ujung mburi Setelan SEO
Pesen SMS - (Twilio)
Lisènsi Tunggal Domain kanthi 100% Akses menyang Source Code
Instalasi Server Gratis Siji Wektu icon icon
Dhukungan khusus icon
Periode Dhukungan gratis
Nganyari gratis kanggo kewan omo sajrone Setaun
Miwiti Miwiti Miwiti

Pitakonan? Pilih email menyang: info@smart-car.tech

Kita mbantu luwih saka 10 perusahaan mundhak ing ndhuwur USD 50 M +

Pitakonan Paling Sering

Piranti lunak panyewa mobil digunakake dening perusahaan sewa mobil murni kaya Avis. Piranti lunak mbantu perusahaan kasebut kanggo nyetel sistem manajemen sewa lan ngatur kabeh mobil sing wis disewakake. Uga duwe fitur kanggo manajemen armada, lsp. Umume perusahaan sewa mobil nyedhiyakake mobil sing kudu didorong dening para penyewa.

Piranti lunak nyewa kendharaan digunakake utamane dening perusahaan pengiriman Taxi. Perusahaan kasebut nyedhiyakake taksi, taksi kanggo nyewa penumpang. Suwene saka nyewa bisa ana ing antarane 15 menit nganti 2 jam rata-rata. Perusahaan inovatif kaya UBER, LYFT, lan liya-liyane wis njupuk standar piranti lunak nyewa kendaraan menyang tingkat sabanjure. Umume perusahaan sing nyewa kendaraan nyedhiyakake mobil sing nduwe driver kanggo sampeyan.

Yes. That is what we have been doing with our Smart car software suite. The best features of any car rental software, Fleet management, Taxi Dispatch systems etc. have been merged to give an awesome & seamless experience.

Ya. Iki uga bisa digunakake minangka skon Klone Lyft. Lyft minangka perusahaan Ride Hailing liyane sing misuwur saka Los Angeles. Lyft diwiwiti sawise UBER lan ndeleng wutah gedhe. Iki uga wis narik dana akeh ing taun-taun kepungkur. Lyft uga wis ngembang menyang macem-macem negara ing saindenging jagad. Desain lan UI / UX saka aplikasi Lyft jelas. Cara merek merek Lyft dhewe wis entuk akeh pengikut iki. Nggunakake skrip Klone Lyft, sampeyan uga bisa miwiti app Lyft kaya ing saindenging jagad.

Ing babagan fungsi, kalorone kudu padha. Nanging desain klon Lyft bisa beda. UBER uga njupuk pendekatan agresif liyane. Uber mangan uga dadi bagian saka UBER saiki. Klon Klip bisa dadi luwih fokus ing Nunggang waé.

Hubungi kita ing Facebook
-or- liwat email